Energieavond dinsdag 17 oktober 2023

Dinsdag 17 oktober organiseert de coöperatie Doarpsmûne Reduzum e.o in samenwerking met Energie van Ons een informatieavond in Cafe Bar de Welp. Het doel van de avond is om de leden (en niet leden) kennis te laten maken met deze energieleverancier. De coöperatie verkoopt de duurzaam opgewekte energie aan de energieleverancier en de huishoudens kunnen vervolgens elektriciteit en gas afnemen bij Energie van ons. De avond begint om 19.30 (inloop vanaf 19.15). Meld je hier aan voor de energieavond.

Indien u overweegt om over te stappen naar Energie van Ons, dan kan dat zelfs tijdens deze avond! Zij bieden vaste, variabele en dynamische energiecontracten aan. Wilt u nu al checken welk maandbedrag u bij EvO betaalt?  Via deze link kunt u alvast meer informatie inwinnen. Klik op’ Klant worden’. Vervolgens kunt u uw verbruikscijfers invullen om een maandbedrag te laten berekenen. Elk huishoudens, die zich aanmeldt via Coöperatie Doarpsmûne Reduzum, levert de coöperatie een vergoeding op. Elk huishouden kan zich op deze manier aanmelden, zelfs een huishouden uit Maastricht.

 

Tarieven Energie van Ons.

Indien u gaat vergelijken met andere aanbieders, kunt u het beste het kale tarief vergelijken. De Energiebelasting is niet van toepassing bij het deel dat u saldeert met zonnepanelen.